Spa stockholm city spa södertälje

Spa stockholm city spa södertälje Spa med övernattning är ett underbart sätt att ladda batterierna, Fattiglappen visar På Selma City Spa i Stockholm har du en härlig upplevelse med utsikt över. Bland Stockholms takåsar finner du uppvärmd takpool, solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar från topp till tå. Ni finner oss på våning 8  Saknas: södertälje. Norr om Stockholm hägrar Star Spa på Scandic Star Sollentuna. Här kopplar du av i utomhuspoolen, vilar ögonen på vyn över Stockholm city och kanske Ta med dina barn på Spa och en övernattning på Scandic Skogshöjd i Södertälje. Spa & Relax. Njut av en spaweekend på något av våra spahotell. Perfekt . Boka vårt hotellpaket på Scandic Infra City. Middag Ta med dina barn på Spa och en övernattning på Scandic Skogshöjd i Södertälje. Avkopplande wellnesspaket på Downtown Camper i Stockholm med tillgång till hela wellnessområdet. Spa.

Stockholms bästa spa

Spa stockholm city spa södertälje Spara pengar på uteluncher. Ystad Saltsjöbad Tillgång till pooler, jacuzzi, ång- och torrbastu, lågvattensbassäng, kallbad samt relax.

Genom att använda sajten godkänner du detta. Välj bokning Spapaket Konferenspaket. Elements Spa Dagspa med isdusch, in- och utomhuspool, ång- och torrbastu samt relaxrum med dagens ayurvediska te och olika frukter.

Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Yasuragi. Yasuragi Hasseludden Spa utanför Stockholm City i Skärgården. Spa med övernattning är ett underbart sätt att ladda batterierna, Fattiglappen visar På Selma City Spa i Stockholm har du en härlig upplevelse med utsikt över. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Spa med övernattning är ett underbart sätt att ladda batterierna, Fattiglappen visar På Selma City Spa i Stockholm har du en härlig upplevelse med utsikt över. Spa & Relax. Njut av en spaweekend på något av våra spahotell.

Perfekt . Boka vårt hotellpaket på Scandic Infra City. Middag Ta med dina barn på Spa och en övernattning på Scandic Skogshöjd i Södertälje. Avkopplande wellnesspaket på Downtown Camper i Stockholm med tillgång till hela wellnessområdet. Spa. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail